Számítunk Önre!

Alapítványunk feladatainak örvendetes növekedése által ugyanilyen mértékben nő a felelősségünk is, hogy eszközöket találjunk munkáink támogatására, gondoskodjunk megkezdett feladataink folytatásáról. Ezért kérem Önt, támogasson minket lehetőségeihez mérten, mert minden Forint értéke megsokszorozódik a keresztény értékek terjesztésében a világban.

   Eseti vagy rendszeres támogatással

Csekkes befizetéssel
Ha Ön magánszemélyként támogatni szeretné a Missio Christi Alapítványt, kérjük, adja meg nevét és lakcímét nekünk és postafordultával elküldjük Önnek a szükséges csekket.

Tel/Fax: 06-1/877-4801
e-mail: info@missiochristi.hu
Cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. C. Lh. Fsz. 35.

Rendszeres bankátutalás
Figyelem! A rendszeres banki átutalásra Önnek kell megbízást adni bankjának, amit személyesen számlavezető bankfiókjában-, vagy telefonon tehet meg. A banki átutalás közlemény rovatában legyen szíves feltüntetni telefonszámát. Erre azért van szükség, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-44151470

Rendelkezzen befizetett adójának 1 %- ról!
Ne felejtse el! Ez Önnek egy fillérjébe sem kerül, nekünk viszont nagy segítség.

Missio Christi Alapítvány
Adószám: 18254589-1-43

Amennyiben személyi jövedelemadó bevallását munkáltatója készíti el, a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékban adja át munkáltatójának. (A borítékra írja rá az Ön nevét, címét, adóazonosító jelét és a lezárt borítékot írja alá a leragasztáson átnyúlóan). 
Letölthető rendelkező nyilatkozat

Munkájával, idejével, talentumaival ...

Ha szeretne aktívan részt venni munkáinkban, várjuk szeretettel. Szükségünk van Önre is! Keresse munkatársainkat, hogy bekapcsolódjon az Önnek legfontosabb munkába. Elérhetőségeink itt.

Támogatását előre is köszönjük!